Pažintis su studijų galimybėmis Vilniaus universitetuose

Šią savaitę mūsų gimnazijos 11-12 klasių mokiniai turėjo galimybę išsamiau susipažinti su studijų galimybėmis keliuose Vilniaus universitetuose.
Aplankėme Vilniaus universiteto Teisės ir komunikacijų fakultetą, Vilniaus universiteto Verslo mokyklą, Vilniaus Gedimino technikos universitetą (VILNIUS TECH). VU Teisės ir komunikacijų fakultete sužinojome apie studijų programas, konkursinio balo sandarą, turėjome galimybę pabendrauti su studentais, kurie papasakojo apie studijas iš savo perspektyvos.
VU Verslo mokykloje buvo suorganizuota ekskursija, kurioje buvo pasakojama apie egzaminus, verslo kūrimą ir suteikiamas galimybes po studijų. Mokiniai dalyvavo interaktyviame žaidime, kurio tikslas buvo pasiskirstyti vaidmenis ir pabandyti sukurti įmonę.
Vilnius Tech suorganizavo renginį Game Dev Day @VILNIUS TECH 2023, skirtą mokiniams ir mokytojams, apie žaidimus ir jų kūrybos procesus.
Mokiniai turėjo galimybę aplankyti ne tik universitetus, bet ir užeiti į Vilniaus universiteto biblioteką, kur studentai praleidžia didžiąją laiko dalį mokydamiesi ir skaitydami.
11b kl.mokinė Elzė Einars ir karjeros specialistė Rasa
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas