SUŽINOTI, IŠBANDYTI, NUSPRĘSTI

SUŽINOTI, IŠBANDYTI, NUSPRĘSTI – pažintinis vizitas Lietuvos sveikatos mokslų universitete, Kauno kolegijos Medicinos fakultete ir Kauno technologijų universiteto Cheminės technologijos fakultete kartu su Klaipėdos Vydūno gimnazijos mokiniais.
Mokinių atsiliepimai po įspūdžių kupinos dienos:
Buvo išties labai smagu ir informatyvu! Gerai praleidome laiką, sužinojome apie studijų galimybes LSMU ir Kauno kolegijoje. LSMU išmėginome savo jėgas treniruojantis gaivinti žmogų, sužinojome apie simuliacijos centro teikiamas galimybes. Kauno kolegijos medicinos fakultete daugiau sužinojome apie reabilitaciją ir kineziterapiją, išmėginome naudojamas žaismingas ir įdomias priemones (Lukrecija).
Buvo labai smagu išgirsti apie visas galimas LSMU studijų kryptis bei jų galimybes. Stebino universiteto miestelis, jo biblioteka, pats farmacijos fakultetas bei moderni įranga, kaip pvz.: simuliacijos centras, kuriame turėjome galimybę pamatyti naudojamą įrangą, kuri parengia studentus tikrajai praktikai. Kauno kolegija mums leido patirti, ką reiškia kineziterapija, ergoterapija. Buvo smagu išbandyti įvairias priemones, kurios reabilitacijos metu padeda motyvuoti pacientus (Kotryna).
Kauno kolegijoje pasirinkau kosmetologiją. Mus supažindino su studijų programos ypatumais. Vėliau gaminome drėkinamąjį kremą veidui. Tikrai pakeičiau nuomonę apie kosmetologiją. Galvojau, kad reikia atlikti tik procedūras, bet, pasirodo, galima dirbti ir laboratorijoje, čia gaminti produktus (Gabija).
Labai puiki patirtis: susipažinau su KTU chemijos fakultetu, su KTU dėstytojais ir jų darbo sritimis. Įdomu buvo atlikti chemijos eksperimentą ir sužinoti chemijos srities profesines galimybes (Emilija).
Puiki galimybė susipažinti su medicinos ir kitų sveikatos mokslų perspektyvomis bei gauti daugiau žinių apie sveikatos mokslų šakas ir profesijas (Austėja).
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas